Werktijden: maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
foto...

Glans die de aandacht trekt

Het geheim achter de pracht van onze sieraden ligt in hun galvanische coatings. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en materialen van de hoogste kwaliteit om een unieke glans te creëren die de aandacht trekt en de schoonheid van elk sieraad benadrukt.

Duurzaamheid die de verwachtingen overtreft

Galvanische coatings voegen niet alleen esthetische aantrekkingskracht toe, maar beschermen ook het oppervlak van sieraden tegen invloeden van de omgeving. Ons bedrijf legt speciale nadruk op technologieën die de duurzaamheid van de coatings waarborgen en onze sieraden bestand maken tegen krassen, slijtage en oxidatie.
foto...
foto...

Diversiteit aan coatings voor jouw voorkeuren

We bieden een breed scala aan galvanische coatings om aan de smaak en voorkeuren van onze klanten te voldoen. Of je nu kiest voor klassieke goudcoatings, elegante zilveren tinten of gedurfde combinaties van metalen, we hebben alles om jouw individualiteit te benadrukken.

Galvanische coatings op sieraden zijn een essentiële factor die onze sieraden hun uniciteit en kwaliteit geeft. We zijn trots op onze expertise op dit gebied en zijn ervan overtuigd dat elk JEWELRY EMERALD-sieraad, dankzij zijn galvanische coating, een stralende uitdrukking van jouw stijl wordt en een erfstuk is dat je kunt doorgeven aan toekomstige generaties.